Sökes:1. Företag/förening eller dylikt som vill utforska hur Ayurveda och yoga kan stötta hälsan för medarbetare/medlemmar. - hälsorådgivning/vägledande samtal både enskilt och i grupp.- massagebehandlingar.- holistisk träning i grupp eller PL.Märker du att ert nuvarande friskvårds upplägg inte riktigt lever upp till kostnaden? Lider personalen av stress? Sömnstörningar? Mage i olag? Tankar som snurrar konstant? Märker du att sjukskrivningar och sjukdagar ökar i din arbetsgrupp?Vill du stötta din personal i skapandet av en god hållbar hälsa? Och i det långa loppet bidra till en bättre allmänhälsa i vårt samhälle? 

DU som ledare behövs för att motivera andra och skapa utrymme för egenvård. Tillsammans kan vi vända trender av sjukdom, nedstämdhet och sjukskrivningar!Jag kommer gärna förbi på en APT eller annat arrangemang och samtalar om hur hälsa och välmående kan bli mer självklart. Enkla metoder för egenvård med frågestund. Välmående individer ger automatiskt en välmående grupp. Och jag kan med säkerhet garantera att det jag pratar om och förmedlar kommer stötta individen och gruppen till högre nivåer av hälsa.Det finns även möjlighet till att planera in prova på klasser i Yoga. Och om ni önskar- egna timmar till friskvårds träning i min studio i Strömsund.Det är nytänkarna som skapar utveckling! Är du en av oss?


2. Enskild individ med behovet och önskan att läka från grunden.- boende i på Fridsberg i Hillsand.- Individuell behandlingsplan.- klasser och samtal utifrån Ayurveda, yoga och andra ursprungsfilosofier.- massagebehandlingar utifrån dina behov.- matkasse och recept inspiration levererad till dörren.Friden på Fridsberg är i sig helande. Platsen ligger "mitt ute i ingenstans". Är du redo att helas? Kan du tänka dig att ge dig själv det? Stanna i en månad och utforska tystnaden och din väg mot total hälsa.Din investering per månad: 12 500kr


Jag heter Zara! Och har utövat yoga regelbundet i ca 17 år. Det som är min styrka både privat och i mitt företagande är att jag ser inte problem utan jag ser en möjlighet till utveckling.Mina utbildningar: - Ayurvedisk Hälsorådgivare, massageterapeut inom Ayurvediska behandlingar och intuitiv massage. - Yogalärare i flera grenar inom Yoga. Håller klasser i: YinYoga, Vinyasa Yoga, Klassisk Yoga och TriggerYoga.- Påbörjat utbildning inom Gua Sha kroppsbehandling samt Buccal/InterFacial massagebehandling för personer utsatta för långvarig stress. Nacke/ansikte/hals problematik.Som bonus är jag biologi och dramalärare.